Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Stinas sovrum

Hej Stina, magiskt vad vackert och smart ni byggt i er lägenhet! Jag vet att det inte är en PP fråga men hoppas innerligt på svar ändå. Hur många kvm använde ni till sovrummet? Och är sängen 160 eller 180? Jag är en ensamstående mamma som ska bygga om hemma tack vare inspirationen från dig och Matias. Hoppas verkligen på svar/Therese
Therese Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Therese,
  Tack för dina fina ord om mitt hem 😀
  Vi valde att göra sovrummet 2,5m från fönstret och in i rummet och 2,4m åt andra hållet. Sängen är 160cm och står på Ikeas IVAR-byråer samt en reglad ställning.
  Säg till om jag kan hjälpa dig med något annat. Så kul att höra att du blev inspirerad av vårt hem! Hoppas det blir fint hos dig
  Ha en fin dag
  Hälsningar
  Stina
  Stina Löfgren
 • Hej igen,Tack så mycket för svaret!!! Uppskattar verkligen att du tagit dig tid att svara, enormt värdefullt. Eftersom att du skriver som du går så tar jag tillfället i akt att fråga om takhöjd, mått på fönster vid tak och den lilla biten vid dörren? Ska bli sååå kul att bygga mig ett sovrum. Har länge älskat taken på ett litet, smart boende och det är precis vad jag håller på att bygga till mig och min son. 
  Åter igen, stor tack! 
  God jul, Therese
  Therese
 • Hej igen,
  Glaspartiet över spisen är är ca 60cm högt och 190cm långt. Den glasvägg som är bredvid köket är ca 50cm brett och 250cm högt. Sen har vi gjort en glasdörr som skjutdörr. Samma mått på allt glas överallt (ca 50x60cm).
  Inga problem 😀
  Ha det fint
  Hälsninar
  Stina

  Stina Löfgren

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.