Till senaste kommentaren

Jag har lagt en order och mottagit en orderbekräftelse. När levereras min order?

Vår normala leveranstid är ca 5-7 dagar. När din order har lämnat vårt lager kommer du motta ett sändningsnummer från DHL. Beställningar skickas vardagar måndag - fredag, beställningar som läggs under helgen behandlas följande vardag.
Prettypegs Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  jag har lagt en beställning, fått bekräftelse att den skickas idag (antar jag). Jag skulle behövs komma i kontakt med er telefonledes då jag åket utomlands och inte vet om jag kommer hinns få varorna och hämta ut dem. Jag vill således inte riskera att de skickas tillbaka.

  Tacksam för svar.

  Mvh
  Adelina
  Adelina Popescu
 • Hej Adelina,
  Benen ligger hos ombudet i 14 dagar. Om det skickades idag är det säkert hos ombud imorgon eller fredag. Tror du att du hinner hämta ut veckan efter nyår?
  Ha en fin dag
  Hälsningar
  Stina Löfgren
 • Hej, tack så mycket för supersnabb återkoppling! Om de hinner komma innan lördag hinner jag hämta den, annars tidigast 7/1. Är det inom tidsspannet eller kan ni förlänga tiden eftersom jag garanterat ska ha dem och det är särskilda omständigheter nu i om ledigheten som kommer 😀

  Mvh
  Adelina
  Adelina Popescu
 • Hej!

  Jag tänkte lägga en order på ett par bordsben. Närmare bestämt Harald 700 i Chrome. Jag undrar nu ifall dessa hinner komma fram till mig innan Onsdag nästa vecka. Jag lägger beställning om ca 1 timme. Skickar ni ifrån Sverige?

  Tacksam för snabbt svar!

  Vänligen,
  Amme
  Amme
 • Hej Amme,
  Tack för din fråga. Vi har lager i Stockholm och vi har bett dem att prioritera denna order. Din order borde kunna gå iväg på måndag och då hoppas jag du har benen på onsdag.
  Ha en fin dag
  Hälsningar
  Stina Löfgren

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.