Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Carl & Dagmar på samma Bestå

Hej!
Ville från början ha Dagmarben men tänkte att det skulle bli konstigt då min Bestå är 180cm bred. Beställde istället Carl. En fundering,går det att ha 2 Carlben i mitten o 2 Dagmar på varje sida..? De finns ju i 23cm båda 2, men är de samma tjocklek o är tanken att man kan ha så som jag beskrev ovan?
Maria Bjurström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Maria,
  Du har helt rätt. Tanken är att Dagmar ska funka ihop med Carl. Men som du säger, just denna modell av Carl (Carl 230) är något fetare än Dagmar 230. Vi har fått in en ny variant av Carl som är i samma dimensioner som Dagmar. Jag skickar dig gärna sådana om du vill köra på denna typ av ben. Jag skulle då rekommendera dig att använda 4 Dagmar (ett i varje hörn) och ett eller två Carl 230 (nya smalare modellen) för stöd i mitten. Skicka oss ett mail till hello@prettypegs.com med ditt ordernummer och vad du vill att vi hjälper dig med så löser vi det så fort vi kan.
  Ha en fin dag
  Hälsningar
  Stina Löfgren
 • Ja men det skulle jag vilja!! Har dock redan Carlbenen hemma nu(ligger kvar i lådan)Kan ni skicka en returblankett? Order HMKDMKEVP
  Maria Bjurström
 • Absolut! Skickar den till din mail med info om returen.
  Stina Löfgren

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.